Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 203 kJ / 6 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,70 g |
Tuky | 476,38 g |
Vláknina | 58,20 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 206,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXBK
Moje poznámka
Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXBK
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 14 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 17 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 19 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččin voňavý kmínový chléb
Wanilor před 1 hodinou
Hovězí na červeném víně
horackovapetra před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 10 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 10 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 10 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 13 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 14 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 15 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
pečený vepřový bok v celku,
pomalu pečene kančí,
pečený vepřový oříšek,
pomalu pečené vepřové,
pečený jelení hřbet,
pomalu peceny kanec,
peceny bok v celku,
kotleta s kůží,
peceny bok s bramborem a kapustou,
pečený kančí hřbet,
koza hřbet recept,
pečený bok s bramborami,
cerstvemaso.cz,
cerstvemaso.cz,
veprove maso pecene na bramborach,
pomalu pečený vepřový bok,
pomalé pečení,
polmalu pečený kančí hřbet,
1500 g krkovička a 500 g bůček,
vepřový oříšek s bramborem
Suroviny:
bůček vepřový,
sůl,
pepř mletý,
brambory,
smetana,
tymián,
ořech muškátový,
kapusta růžičková,
cuketa,
karotka,
cibule bílá,
cukr,
kosti vepřové,
bylinky
Komentáře (7)
Báječné!!!
http://www.cerstvemaso.cz/eshop/veprove/66_veprovy...