Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 549 kJ / 1 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,08 g |
Tuky | 139,74 g |
Vláknina | 22,64 g |
Cholesterol | 219 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 105,47 g |
Postup přípravy
Poté maso opět vyndáme, vybereme celé kousky koření a omáčku propasírujeme. Hustotu doladíme přidáním vody a dochutíme cukrem, octem, případně solí. Krok 5: Brambory a celer uvaříme doměkka, vodu slijeme a vše rozšťoucháme. Přidáme máslo, horké mléko (po částech) a ušleháme elektrickým šlehačem. Na závěr dochutíme solí.
Maso podáváme s kaší a přelijeme omáčkou. Při podávání sypeme nakrájenou čerstvou plocholistou petrželkou.
Zveřejněno 6. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oN7
Moje poznámka
Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oN7
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 15 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na pepři,
hovězímaso,
stavy hoveziho z kasou,
recepty na hovězímaso se štávou,
hovezi maso se stavou,
hovězí na divokou,
jak z vypeku vyrobit stavu na maso,
brambor kaši s přidanim celeru,
hovezi maso se. stavou,
hovězí maso se stavou recepty,
hovézí na štava,
štáva na kaši,
hovězí ragů na slanině a pepři,
hovezí platek s kasi,
hovezi na celeru,
hovězímaso na plátky,
trhane maso s kasi,
hovezi stava,
hovězí maso s řapíkatým celerem z nej receptů,
hovězí maso bramborovocelerová kaše
Suroviny:
maso hovězí,
mrkev,
cibule,
slanina farmářská,
ghee,
brusinky zavařené,
halali,
pepř mletý,
koření nové koření mleté,
jalovec,
bobkový list,
cukr,
ocet,
mouka hladká,
sůl,
brambory,
celer,
mléko,
máslo,
sůl
Komentáře (25)