Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 371 kJ / 1 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 193,86 g |
Tuky | 44,16 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 453 mg |
Sodík | 3,52 g |
Sůl | 8,35 g |
Sacharidy | 61,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Glazované kuřecí s pórkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oXXz
Moje poznámka
Glazované kuřecí s pórkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oXXz
Nejnovější recepty
Kuřecí vývar s domácí těstovinou
Přidáno před 5 hodinami
Kefírové koláčky s tvarohem a povidly
Přidáno před 5 hodinami
Palačinková růže
Přidáno před 13 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno 9. 5. 2025 11:41
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno 9. 5. 2025 11:34
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno 9. 5. 2025 11:28
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lehký tvarohový koláč
Kamila30 před 16 minutami
Rebarborový koláč
hankaslaba@email.cz před 18 minutami
Krupicová kaše
kodrla před 33 minutami
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 1 hodinou
Bublanina
scorpioon01 před 1 hodinou
Křenová omáčka
trdlo před 1 hodinou
Cibulová omáčka s karamelem
trdlo před 1 hodinou
Kuřecí řízek marinovaný v zakysané smetaně
BTKILI před 2 hodinami
Arabský twister alá KFC
Marcela0123 před 3 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
olonik před 4 hodinami
Tématické fráze:
glazované maso,
glazovana cibule,
kuřecí maso s porkovou omáčkou,
glazované cibulky,
kuřecí prsa s porkovou omáčkou,
glazovaná cibulka,
glazované,
glazované kuřecí kousky,
kuřecí na porku,
porkova omáčka,
kuřecí s pórkem,
glazovane kureci s porkem,
glazovane kureci maso,
kuřecí prsíčka se šunkou a sýrem,
co je glazovaná,
glazovaný,
glazované houby,
glaze,
maso s porkovou omackou,
glazované cibule
Suroviny:
prsa kuřecí,
med tekutý,
omáčka sojová,
víno bílé suché,
česnek,
estragon,
sůl,
pórek,
cibule,
máslo,
víno bílé suché,
hořčice hrubozrnná,
hořčice dijonská,
sýr čerstvý,
smetana,
cukr,
marináda
Komentáře (34)