Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 913 kJ / 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 11,58 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 21,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí vývar se šafránem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjEK
Moje poznámka
Kuřecí vývar se šafránem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjEK
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 2 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 6 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 26 minutami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 43 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 2 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 2 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 3 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 3 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 6 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty se šafránem,
kurecí vyvar,
recepty s šafránem,
vařeni se šafranem,
recept se šafranem,
vaření s šafránem,
kureci polevka se safranem,
recepty ze šafránem,
jak varit se safranem,
kuřecí maso,
kvalitni vyvar nazory,
hovezi vyvar se safranem,
šafrán koření top recepty,
kuřecí se šafránem,
recept se šafránem.,
safran recept,
kurkuma do vývar,
kureci polevka z šafranem,
kvalitni kureci vyvar recept,
zeleninovy vyvar safranem
Suroviny:
paličky kuřecí,
krk kuřecí,
křídla kuřecí,
olej,
cibule,
mrkev,
celer řapíkatý,
petrželka kořenová,
pepř celý,
bobkový list,
koření nové koření,
česnek,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
sůl,
libeček,
petrželka,
šafrán,
vejce,
mouka hrubá
Komentáře (11)
Že je vývar daleko chutnější, když maso napřed na to opečeš? Já už jinak vývary nedělám.