Tukožroutská polévka
Variací na zeleninovou polévku existuje nespočet. Vždy můžete vzít, co máte zrovna po ruce a vykouzlit rychlou a jednoduchou polévku. U tohoto receptu přinášíme kombinaci rajčat, zelí, celeru a paprik.
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu očistíme a pokrájíme na tenké nudličky.
Krok 2: V hrnci rozehřejeme olivový olej, vložíme nakrájenou zeleninu a necháme ji podusit.
Krok 3: Jakmile zelenina měkne, podlijeme ji asi 4 litry vody. Dochutíme Vegetou, česnekem, prostě podle vlastní chuti.
Krok 4: Vaříme tak dlouho, dokud zelenina nezměkne.
Krok 5: Hotovou polévku nalijeme do menších nádob, které můžeme uchovávat v lednici. Takhle vydrží asi 1 týden.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tukožroutská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/e7j
Moje poznámka
Tukožroutská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/e7j
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 20 minutami
Likérové kávy
Přidáno před 5 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 16 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
tomstny před 8 minutami
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 15 minutami
Nejlepší langoše
LUCAH před 2 hodinami
Posvícenské ořechy
brtna před 2 hodinami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 2 hodinami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 3 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 3 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 3 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 4 hodinami
Tématické fráze:
tukožroucká polévka,
hubnouci polevka,
recept na tukožroutskou polévku,
sbírané mléko,
hubnoucí polévky,
tukožrotská polévka,
polévky recepty,
tukozroudska polevka,
recepty na dietu,
tukožroucká polévka recept,
polívková dieta,
co je sbírané mléko,
polévková dieta,
tukožroucka polivka,
úprava ph v těle,
tukozrouska polevka,
dieta recepty,
tukožroutskápolévka,
tukožrotská polévka recept,
tukožroudská polevka recept
Suroviny:
cibule,
paprika čerstvá zelená,
zelí hlávkové,
celer,
rajče loupané,
voda,
vegeta,
česnek,
bylinky,
olej olivový
Komentáře (88)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Že ovocie a zelenina neobsahujú toľko minerálov a vitamínov ako kedysi - keby ste videli tie doslova ružové polia od umelých hnojív a množstvo pesticídov, ktoré sa použilo v poľnohospodátstve kedysi, tak by ste také čosi netvrdili. Ja som 20 rokov pomedzi tie ružové polia denno denne chodila do práce a vďaka tomu, že sme chodievali ako študenti na brigády a potom s deťmi ako učiteľka, tak o tom čosi viem. Videla som to na vlastné oči a počula od agrotechnikov na vlastné uši.
Umelé doplnky výživy sú drahý a často neúčinný spôsob, ale účinný na vymámenie peňazí z ľudí. Pritom 90% ľudí nie je schopných tieto preparáty využiť a míňa kvantum peňazí zbytočne. Ono na vstrebávanie vitamínov a minerálov sú potrebné aj ďalšie látky, ktoré náš organizmus vyrába a umelo sa vyrobiť nedajú. Naše telo nie je blbé a dobrý imunitný systém okamžite rozpozná každú nie prirodzenú vec v tele.
Musím povedať, že jem zeleninu z vlastnej záhradky, ale veľa zeleniny z obchodu. Ani u tej zo záhrady si nedávam robiť rozbor, takže ani netuším, aké množstvá ktorých minerálov a vitamínov obsahuje. Ale jedno viem isto : posledný komplexný rozbor mojej krvi a ostatné vyšetrenia ukázali, že zdravá som, nechýba mi nijaký prvok ani vitamíny, všetko je v norme a cítim sa úžasne dobre a plná energie. Stačí jedno : jesť denne a rôznu zeleninu ( zelenina nie je len mrkva
píše mi mnoho lidí, kvůli tomu, abych jim poradila. Já se snažím lidem odpovědět co nejvýstižněji, ale mnozí z nich ani neodpoví. Je potřeba si uvědomit, že jestli chcete zhubnout, musíte udělat i něco pro své zdraví!!! A to je doplnit minerály a vitamíny v těle. Neni možné, aby jste přitom jak se stravujeme měli všechno doplněné. Ovoce a zelenina už dávno neobsahují tolik vitamínů a minerálů jako dřív! A je to dáno i tím, že jsou různě chemicky ošetřovány hnojivy a pesticidy!
Dr. Joel Wallach, nositel Nobelovy ceny z roku 1991 prohlásil:
„Zemědělská půda je ochuzena o minerály a v důsledku toho úroda z této půdy neobsahuje dostatek minerálů. U lidé, kteří jedí takovou stravu, dojde k výskytu nemocí spojených s nedostatkem minerálů. Jediným způsobem jak těmto nemocem předejít je užívat potravinové doplňky obsahující minerály“.
A já vám ty potravinové doplňky nabízím a to v nejlepší kvalitě! Je zapotřebí si uvědomit, že to něco i musí stát. Takže mi prosím pište, jen když to myslíte se svým zdravím vážně! Já vám nebudu radit žádné babské rady, protože si myslím, že na dnešní dobu je to málo!