Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 875 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,38 g |
Tuky | 37,79 g |
Vláknina | 6,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 186 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 21,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky v tlakáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoGy
Moje poznámka
Vepřové plátky v tlakáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoGy
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 4 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 16 minutami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 35 minutami
Rajská omáčka
Jirka6363 před 48 minutami
Drobenka na koláč
david.kroupa před 1 hodinou
Broskvové čatní
RadkaR před 3 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 3 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky v papiňáku,
vepřové plátky,
vepřové maso v tlakovém hrnci,
vepřové maso v tlakáči,
vepřové plátky v tlakovém hrnci,
maso v tlakáči,
vepřový guláš v tlakáči,
vaření v tlakači,
vepřové plátky recepty,
hovězí maso v tlakáči,
plecko v tlakači,
kyta v tlakači,
veprove platky z papinaku,
vepřová kýta v tlakaci,
hovězí v tlakáči,
vepřivé maso v tlakovém hrnci,
vepřove plecko v tlakovém hrnci,
vepřové na kmíně v papiňáku,
veprove v papinaku,
vepřová plec v tlakači
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
olej slunečnicový,
koření madarský guláš,
hořčice kremžská,
sůl,
mouka polohrubá
Komentáře (16)
Ale je fakt,že se nedá určit přesná doba dušení/vaření.Záleží na stáří masa a také,jak tenké/silné,či nenaklepané/naklepané plátky masa máme.Nebo jestli připravujeme maso vcelku
Špagetko je zbytečné špinit další hrnec.Já měkké maso buď vyndám z hrnce na talíř,nebo naskládám na sebe v hrnci na jednu stranu,přidám ve vodě rozmíchanou mouku,promíchám a provařím.Nic nepředělávám do jiného kastrolu
Máš pravdu, že se to musí odhadnout, ale protože pak ještě musíš provařit tu mouku, tak bych řekla, že stačí 20 minut a zbytek na tu mouku.. ovšem to už bych přendala do normálního kastrolu na to dovaření. Můj názor a představa, jak bych to dělala
Těstoviny mí drazí rodinní příslušníci milují s čímkoliv, tohle by jim taky chutnalo