Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 259 kJ / 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,65 g |
Tuky | 11,86 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 26,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová pánev s houbami / dietni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5QnB
Moje poznámka
Zeleninová pánev s houbami / dietni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5QnB
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 13 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 20 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 8 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 10 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 10 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 12 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 13 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 15 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 15 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
dietní recepty z hub,
dietní večeře,
dietní oběd,
jsou houby dietní,
dietní houby,
dietní recept z hub,
dietní večeře recepty,
dietni recepty ze zeleniny,
dietní recepty k večeři,
zeleninové večeře,
zeleninová pánev,
žampiony dietně,
dietní oběd recepty,
dietní recepty,
jak připravit mraženou zeleninu,
zeleninová směs s houbami,
houby dietni recepty,
houby dietní recept,
dietní zeleninová večeře,
obed z hub
Suroviny:
mrkev,
květák,
cuketa,
brokolice,
fazolky zelené,
rajče,
protlak rajčatový,
žampióny,
olej olivový,
kmín celý,
bazalka čerstvá,
sůl bylinková
Komentáře (9)
V udržovacím režimu je možné připravit k zeleninové pánvi přílohu. Například brambory na loupačku nebo celozrnné těstoviny. Večeře by měla být opět odlehčená. Připravit lze například zeleninovou pánev s nastrouhaným sýrem nebo již zmiňované tofu.
Přejeme Vám dobrou chuť.