Suroviny
Porce: podle jedíků 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 715 kJ / 888 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,38 g |
Tuky | 32,12 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 441 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Větší jedlíci k bigosu přikusují chléb.
Zveřejněno 19. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bigos v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rnnz
Moje poznámka
Bigos v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rnnz
Nejnovější recepty
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 2 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 17 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Nela20 před 1 hodinou
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 1 hodinou
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 1 hodinou
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 2 hodinami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 2 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
Babidasa před 3 hodinami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 3 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 3 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty,
bigos,
zkušenosti s pomalým hrncem,
jak uvařit bigus,
plecko recepty bigos,
bigus,
bigos nejlepší recept,
bigos z pomaleho hrnce,
bigos podle tadeusza,
bigos v ph,
recept z pomalém hrnci,
ph recept bigos,
moučníky v pomalém hrnci,
recept plný hrnec,
bigos podle pana tadeusza,
cerstve zeli v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty moučníky,
pomalý hrnec t recepty,
který je nejlepší pomalý hrnec
Suroviny:
zelí,
zelí hlávkové,
klobása,
maso králičí,
skelet kuřecí,
kotleta vepřová,
houby sušené,
cibule,
víno červené,
sádlo,
škvarky,
koření,
koření oregáno,
pepř,
kmín drcený,
paprika sušená uzená,
paprika sušená pálivá
Komentáře (44)
Ale to si pochutnáte
Je to opravdu vynikající.Pomalila jsem nakonec 5 hodin na high, protože to moje prasátko, ze kterého byla kotleta a plec, pravděpodobně trénovalo jako sparingpartner Železníka na Velkou pardubickou.Cibuli, maso i klobásku jsem opekla a oproti koření v rcp jsem přidala bobk. list a vynechala oregano.S klidným svědomím přidávám třináctý bod.
Foto přidáno, snad neurazí
Samozřejmě klidně smažu