Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 655 kJ / 3 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 238,96 g |
| Tuky | 248,84 g |
| Vláknina | 9,65 g |
| Cholesterol | 655 mg |
| Sodík | 4,47 g |
| Sůl | 11,00 g |
| Sacharidy | 14,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta plněná alpským špekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMo5
Moje poznámka
Kotleta plněná alpským špekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMo5
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 11 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 20 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 21 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 22 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 22 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno 3. 12. 2025 21:27:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Janule25 před 24 minutami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 3 hodinami
Biskupský chlebíček II
káťa před 7 hodinami
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 8 hodinami
Krupičná kaše
Kajkajak před 8 hodinami
Vločková kaše
Kajkajak před 8 hodinami
Těstoviny s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru
poirotka před 10 hodinami
Kakaová roláda V2
Ketynna před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
kocourer před 11 hodinami
Tématické fráze:
kotleta bez kosti se špekem,
plněna kotleta,
muffiny se špekem,
vepřová kotleta obalená s uzeným masem,
kotleta plněná fazolemi,
plněné kapsy z kotlety,
recepty na vepřovou plněnou kapsu,
recept na plněné kotlety,
plněna kotleta masem a obalena v branici,
vepřová kotleta v špeku,
kotleta plněná recepty,
top recepty- kotlety,
plneni kotletty,
kapsa vepřová obalená v bránici,
plnění kotlety,
plnění kotleta,
recepty na vepřovou kotletu plnění,
fazolová polévka s tyrolským špekem,
tyrolský špek recept,
kotlety špek
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
špek,
cibule,
karotka,
celer,
kosti vepřové,
kmín mletý,
koření nové koření,
bobkový list,
sádlo vepřové,
sůl,
pepř,
jíška máslová
Komentáře (35)
Colombo65:
.......uznávám i právo autora udělat sám ze sebe hlupáka.
Děkuji za titul, právo a uznání
zizala:Myslím, že hlupáka tu nedělá ze sebe autor receptu, ale někdo jiný.6