Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 443 kJ / 1 779 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,73 g |
| Tuky | 140,24 g |
| Vláknina | 38,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 125 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 80,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mangový koláč s čokoládovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXEk
Moje poznámka
Mangový koláč s čokoládovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXEk
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 39 minutami
Domácí chleba
Samjda před 54 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 5 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 12 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 14 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 14 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 14 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 14 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 15 hodinami
Tématické fráze:
mangový koláč,
koláč s mangem,
koláč s s mangem,
koláč z manga,
mangový moučník,
mango kolac,
mangova buchta,
mangový dort,
napln na kolac z chia seminek,
mangovy raw dort,
mrkvovy kolac s cokoladovou polevou,
raw mangový koláč,
koláč s čokoládovou polevou,
raw dorty s kakaem a mangem,
mangova náplň,
koláč zmanga,
mangový koláč recept,
luxusní mirror polevy recepty,
mangový koláč vláčný,
raw dorty mangový recepty
Suroviny:
datle,
semínka slunečnicová,
semínka dýňová,
kakao raw,
mango,
semínka chia,
karob,
kakao,
boby kakaové,
mandle sekané,
olej kokosový,
sirup agávový,
avokádo,
datle,
kakao
Komentáře (6)
Teď jsme možná pro většinu blázni, ale veškeré snažení přináší i své ovoce (doslova), viď? :)
To jsme moc rádi, že se ti recept líbí, jak já(Tom) říkám, Barča je pro mě opravdu mistr (RAW)šéfkuchař, s každým jejím jídlem si připadám jako v luxusní restauraci, díky těm chutím, co dokáže vytvořit :)
Jinak říká se o kakau pravý opak, že není žádné RAW... ale určitě víš, jak to v dnešní době chodí, co je na obalu nemusí být zrovna pravdivé, takže my se spíš snažíme ověřit si konkrétní věc z více zdrojů a pak sledujeme hlavně jaký to má účinek na nás. To je pro nás všeobecně nejdůležitější. Jinak Barča vzkazuje, že karobem recept určitě nezkazíš :)
Měj fajnové dny!