Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 157 kJ / 2 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,63 g |
Tuky | 48,37 g |
Vláknina | 23,68 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 172 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 472,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynutý perníkový závin se sušeným ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo9w
Moje poznámka
Kynutý perníkový závin se sušeným ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo9w
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 37 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 21 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Tématické fráze:
kynutý povidlový závin,
kynutý závin s povidly,
perníkový štrůdl,
kynutý závin s perníkem,
kynutý závin,
kynutý závin z domácí pekárny,
štrůdl ze žitné mouky,
recepty pečeme se sušeným ovocem,
povidlový závin kynutý,
jak srolovat závin,
perníkový chléb,
štrůdl z kynutého těsta,
škvarkový závin,
strudl z zitne mouky,
kynutý závin povidlový,
recepty se sušeným ovocem,
perníkový chleba,
domácí kynutý závin z pekárny,
kynutý perník v domácí pekárně,
recept pernikova strudl
Suroviny:
voda,
cukr,
vejce,
droždí,
tuk hera,
mouka žitná chlebová,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
kakao granko,
sůl,
kůra citronová,
šťáva citronová,
koření do perníku,
skořice,
povidla švestková,
kůra citronová,
ořechy strouhané,
rozinky,
meruňky sušené,
lupínky mandlové
Komentáře (35)
Zkus to z poloviny nebo 2/3 surovin. Povede se, uvidíš
Iljuso, ten tvůj fotopostup je fakt umělecké dílo!
Ešte dnes sú chutné, nevysušené...Kto chce niečo netradičné a má rád perník, nebude ľutovať...Peknú nedeľu!
Musela jsem to nějak do pekárny "nacpat", těsta bylo hodně, už jsem i začala přemýšlet, že bych to dala do bábovkové formy a pekla v tom
Ještě jsem ti chtěla napsat, že jsem do těsta přidala lžičku kakaa, máme rádi kakaovou příchuť v perníku
Iljušo, moc hezké fotečky, tys upekla něco jako perníkový oblak! (Takto se píkává vanilkový oblak..)