Suroviny
Porce: 4 po 2 kusech masa
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 218 kJ / 1 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,31 g |
Tuky | 21,35 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 403 mg |
Sodík | 790 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 17,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steikové, dušené hovězí plátky se zeleninkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4QK7
Moje poznámka
Steikové, dušené hovězí plátky se zeleninkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4QK7
Nejnovější recepty
Cukeťák
Přidáno před 22 minutami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 17 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Kahy0 před 40 minutami
Pečená cuketa s česnekovo-koprovým dipem
magdalenka před 1 hodinou
Rýžový nákyp
Tereziena před 3 hodinami
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 4 hodinami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 10 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 12 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 13 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 13 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 13 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky,
dušené hovězí,
dušené hovězí plátky,
priprava steiku,
hovězí dušené,
hovezi recepty,
dušená mrkev s hovězím masem,
vepřové steiky,
hovězí plátky recept,
jak dlouho dusit hovězí,
jak dlouho dusit hovezi maso,
steikove maso,
stejková omáčka,
jak dlouho dusit hovezí plátky,
hovezi maso dusene,
stejkové maso,
maso na steiky,
kuřeci steiky,
dusena mrkev s hovezim,
omacka ke steiku
Suroviny:
maso hovězí,
koření na steaky,
cibule,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
hrášek,
fazolky zelené,
brokolice,
smetana,
masox,
mouka hladká,
olej olivový,
sůl
Komentáře (13)