Suroviny
Porce: 4 po 2 kusech masa
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 218 kJ / 1 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,31 g |
Tuky | 21,35 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 403 mg |
Sodík | 790 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 17,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steikové, dušené hovězí plátky se zeleninkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4QK7
Moje poznámka
Steikové, dušené hovězí plátky se zeleninkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4QK7
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 1 hodinou
Výborná houbová omáčka
Sahula před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 3 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 4 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 4 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 5 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 5 hodinami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 6 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky,
dušené hovězí,
dušené hovězí plátky,
priprava steiku,
hovězí dušené,
hovezi recepty,
dušená mrkev s hovězím masem,
vepřové steiky,
hovězí plátky recept,
jak dlouho dusit hovězí,
jak dlouho dusit hovezi maso,
steikove maso,
stejková omáčka,
jak dlouho dusit hovezí plátky,
hovezi maso dusene,
stejkové maso,
maso na steiky,
kuřeci steiky,
dusena mrkev s hovezim,
omacka ke steiku
Suroviny:
maso hovězí,
koření na steaky,
cibule,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
hrášek,
fazolky zelené,
brokolice,
smetana,
masox,
mouka hladká,
olej olivový,
sůl
Komentáře (13)