Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 737 kJ / 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,08 g |
Tuky | 4,97 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 189 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 13,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí rolka se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D1Z6
Moje poznámka
Hovězí rolka se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D1Z6
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 54 minutami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 2 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 8 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 21 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 21 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 25 minutami
Světlý korpus
Myroslava před 42 minutami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 1 hodinou
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 2 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 2 hodinami
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 3 hodinami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 4 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 4 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 6 hodinami
Tématické fráze:
pomalý hrnec,
hovezi maso rolka,
rolka z hovězího,
pomalý hrnec-hovězí přední,
hovězí plátky pomalý hrnec,
pečené hovězí přední,
hovězí rolka pečená,
pečené hovězí rolky,
rolka z hoveziho masa,
pečená hovězí rolka,
bůčková rolka,
top recepty pomalí hrnec,
rolka,
krůtí rolka top recepty,
recepty z hověziho masa platky a rolky,
uzena rolka ve stave recept,
jaké maso na hovězí rolky,
vepřová rolka se zelenninou,
uzena rolka na stave,
hovjezi platky
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
paprika čerstvá zelená,
křen,
hořčice,
kečup sladký,
sůl,
pepř,
víno červené
Komentáře (11)