Suroviny
Porce: 2-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 379 kJ / 1 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,64 g |
Tuky | 13,85 g |
Vláknina | 41,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 177,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Bulguroto" se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEPr
Moje poznámka
"Bulguroto" se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEPr
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 4 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 4 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 4 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 4 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 5 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 7 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 8 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 9 hodinami
Tématické fráze:
bulgur se žampiony,
žampiony recepty,
bulgur s žampiony,
pohankový bulgur,
žampionové rizoto,
recept na zampiony,
bulgur recepty jako příloha,
rizoto,
něco ze žampionů,
bulgur žampiony sušená rajčata,
jak konzumovat zampiony,
co je to bulgur,
pohankový bulgur recept,
žampiony recept,
bulgureto,
žampiony s bulgurem,
co je bulgureto,
bulgur zampiony,
smetanove bulguroto,
žampiony jako hlavní jídlo
Suroviny:
žampióny,
bulgur,
rajče sušené v oleji,
cibule,
pepř,
sůl,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
olej
Komentáře (22)
Aby to bylo rozklikávací
www.canadianliving.com/recipe-directory/main_ingredient/bulgur.php