Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,70 g |
Tuky | 18,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 1,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zimní podkrkonošská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mjlm
Moje poznámka
Zimní podkrkonošská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mjlm
Nejnovější recepty
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno před 21 hodinami
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno 30. 5. 2025 15:16
Pljeskavice s lečem
Přidáno 30. 5. 2025 15:10
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno 30. 5. 2025 15:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Japonská polévka miso s uzeným tofu
trdlo před 26 minutami
Rychlé krémové špagety
DanyDong před 36 minutami
Buchta Rozbouřené moře
Nanina před 55 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
BarboraToni před 1 hodinou
Polévka frankfurtská s párkem a bramborem
smidrs před 1 hodinou
Smetanovo-ořechová bábovka s jablky
Ennia před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Skrabi před 1 hodinou
Masopustní koblihy od babičky
Skrabi před 1 hodinou
Ondráš pečený v troubě
Skrabi před 1 hodinou
Tématické fráze:
polévka ze zavařených hub,
zavarene houby,
podkrkonošská cibulačka,
podkrkonošská kuchařka,
krkonošská couračka,
zimní houby,
krkonosska cibulačka,
zavařené houby na kyselo,
podkrkonožska polevka,
houbova polevka z podkrkonoši,
zavařené houby v polévce,
zavařené houby v sádle,
recept krkonošská cibulačka,
recept na podkrkonošké kyselo,
podkrkonošké kyselo,
polevka se zavarenych hub,
houby zavařené v sádle,
podkrkonošská houbová polévka,
houby v sádle recepty,
zavarene houby polevka
Suroviny:
houby,
brambory,
cibule,
sádlo,
mléko,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
kmín drcený,
pepř
Komentáře (5)