Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Levné langoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rjW
Moje poznámka
Levné langoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rjW
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 6 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 6 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 3 minutami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 4 minutami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 5 minutami
Cuketové placičky
Issis před 2 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 4 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 4 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 4 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 4 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 5 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Maestra před 5 hodinami
Tématické fráze:
langose,
langoše recept,
recept na langoše,
recept langoše,
langoše bez kynutí,
tncz,
langoš recept,
tn.cz langoše,
tn.cz levné recepty domácí chleba,
langoš,
recepty langoše,
recepty na langoše,
langose bez drozdi,
recept langoš,
tn.cz recept na langoše,
levné vaření,
langoše rychle,
tn.cz mini langoše,
langoše recepty,
langoše těsto recept
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
kmín drcený,
droždí čerstvé,
cukr,
olej,
voda,
olej,
česnek,
kečup sladký,
tatarská omáčka,
sýr strouhaný
Komentáře (45)
Děkuji za recept jsou lepší než kupované! Prostě vlastnoručně vyrobené jsou nejlepší ale to je si myslím u všeho :3
Všichni jsme si moc na nich pochutnali.
Úžasný recept. Dnes budou k večeři
Potiera sa olejom zmiešaným s prelisovaným cesnakom a soľou a potom až kto čo chce - kečup, syr, tatarka, alebo aj kobninácie.
Je to pôvodom maďarský recept a takto sa robieva.