Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 323 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 0,28 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohankové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWOW
Moje poznámka
Pohankové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWOW
Nejnovější recepty
Salát z pečených paprik
Přidáno před 32 minutami
Masové kuličky s letním salátem, mozzarellou a vejci
Přidáno před 2 hodinami
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 17 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 17 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 21 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno 21. 7. 2025 09:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazole na kyselo
Libor02 před 16 minutami
Pečené uzené maso se švestkovou omáčkou
Fijajda před 27 minutami
Brokolicová polévka se sýrovými noky
esstelle před 35 minutami
Okurkový salát
Kattyy před 37 minutami
Cizrna s rýží, žampióny a pórkem
Huba57 před 51 minutami
Palačinky s džemem
Ancoovicka před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
MaruK. před 4 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 12 hodinami
Bábovka s termixem
anyge před 12 hodinami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
Agness002 před 13 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty výborné,
pohanka,
pohánka recepty,
pohankový kontrabáš,
recepty výborné z pohanky,
pohanka s bramborem,
pohankový bramborák,
zapecena pohanka s bramborem,
nezbytková strava,
pohankové recepty,
recepty z pohánky,
pohankové bramboráky,
recept z pohánky,
zapečené brambory s pohankou,
pohanka s bramborama,
pohanka neloupaná recepty,
jak se vaři pohanka,
recepty pohanka,
nezbytkové potraviny,
pohanková jídla
Suroviny:
brambory,
pohanka,
česnek,
cibule,
koření oregáno,
kmín drcený,
kopr,
petržel,
máslo,
sůl
Komentáře (22)
Magdalenko pohanka má divnou chuť - tak ji nevyhazuj a uprav podle mně.
Zizalo, kdyby jsi koupila neloupanou - tak ji asi s těma slupkama nesníš. Snad se neloupaná ani neprodává. Ale prodávají se zvlášť slupky, které jsou výborné na čaj (nutno 3 min. povařit), protože obsahují nejvíce rutinu a taky do polštáře proti bolení krční páteře.
Ahoj
Ďakujem za rady, zajtra si ju kúpim.
Magdalenka, pohánka sa nevarí. Nasypeš do misky alebo kastróla, zaleješ vriacou vodou asi 1-2 cm nad pohánku, zakryješ, uložíš do perín a necháš 30 minút tak. Potom vyberieš, pohánka je krásne mäkká.
Bibi, nevieš pomer vody a pohánky pri varení? Predpokladám, že sa celkove vodá má do pohánky vcucnúť...
Vďaka za zdravý receptík! +