Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 857 kJ / 2 834 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 203,54 g |
| Tuky | 57,65 g |
| Vláknina | 91,32 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 4,34 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 302,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na šoulet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZ2B
Moje poznámka
Variace na šoulet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZ2B
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 4 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 6 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 8 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 9 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pudinkový likér
Merylas před 2 minutami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 25 minutami
Segedínský guláš
LucieDos před 48 minutami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 1 hodinou
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 2 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 2 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 4 hodinami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
šoulet,
šoulet po židovsku,
šoulet s uzeným masem,
starocesky soulet,
šoulet recept,
šoulet z fazoli,
šoulet s vepřovým masem,
vepřové maso v šouletu,
veprove zebirko v souletu,
šoulet s masem a zeleninou,
vepřové v šouletu,
recept na šoulet,
krkovička v šouletu,
recepty šoulet,
recept šoulet,
vánoční šoulet,
vepřový šoulet,
husí prsa po židovsku,
šoulet se zeleninou,
soulet s masem
Suroviny:
fazole,
cibule,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
bobkový list,
pepř,
jalovec,
kroupy,
víno červené,
voda,
krkovice uzená,
vejce
Komentáře (11)
Magdalenko, zapomněla jsem napsat, že jsem použila bílé fazole, strakaté jsem neměla, ale myslím, že to vůbec nevadilo
Jinak ale ta tvoje varianta nemusí být špatná, název jsi zvolila svůj a rozhodně tam jsou výborné věci