Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 259 kJ / 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,65 g |
Tuky | 11,86 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 26,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová pánev s houbami / dietni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5QnB
Moje poznámka
Zeleninová pánev s houbami / dietni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5QnB
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 8 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 3 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 3 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 4 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 5 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 6 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 9 hodinami
Tématické fráze:
dietní recepty z hub,
dietní večeře,
dietní oběd,
jsou houby dietní,
dietní houby,
dietní recept z hub,
dietní večeře recepty,
dietni recepty ze zeleniny,
dietní recepty k večeři,
zeleninové večeře,
zeleninová pánev,
žampiony dietně,
dietní oběd recepty,
dietní recepty,
jak připravit mraženou zeleninu,
zeleninová směs s houbami,
houby dietni recepty,
houby dietní recept,
dietní zeleninová večeře,
obed z hub
Suroviny:
mrkev,
květák,
cuketa,
brokolice,
fazolky zelené,
rajče,
protlak rajčatový,
žampióny,
olej olivový,
kmín celý,
bazalka čerstvá,
sůl bylinková
Komentáře (7)
V udržovacím režimu je možné připravit k zeleninové pánvi přílohu. Například brambory na loupačku nebo celozrnné těstoviny. Večeře by měla být opět odlehčená. Připravit lze například zeleninovou pánev s nastrouhaným sýrem nebo již zmiňované tofu.
Přejeme Vám dobrou chuť.