Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 229 kJ / 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,62 g |
Tuky | 15,46 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 218 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 16,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krevety na tamilsky zpusob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7Ky
Moje poznámka
Krevety na tamilsky zpusob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7Ky
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 12 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 15 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 15 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 15 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 22 minutami
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 52 minutami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 1 hodinou
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 14 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 14 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 15 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 15 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 16 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 16 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 17 hodinami
Tématické fráze:
krevety recepty,
krevety,
recepty krevety,
krevety recept,
recept krevety,
babicovy dobroty krevety,
vareni krevet,
vaření krevety,
recept na krevety,
recepty.cz,
recepty - krevety,
recepty-krevety,
krevety vaření,
krevety s rýží,
recepty na krevety babicovy dobroty,
krevety masala,
krevety-recepty,
krevety-recept,
krevety vařené,
recepty na krevety
Suroviny:
oříšky kešu,
krevety,
cibule,
chilli paprika čerstvá,
kurkuma,
koření garam masala,
sůl,
vejce,
nať koriandrová
Komentáře (3)