Králík v estragonovo-hořčicové košilce
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 3 876 kJ / 927 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,92 g |
Tuky | 54,08 g |
Vláknina | 15,02 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 49,83 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 2. 2010 21:30
mirco, krásný recept i fotky, nějaké králičí končetiny bych v mrazáku ještě měla, tak ukládám a vyzkouším, jen nemám doma momentálnš estragon, ale to napravím a Ty máš +
7. 2. 2010 21:29
Super mňamka + super foto
7. 2. 2010 21:18
Miri, zase skvělý recept, ale má to jeden háček, spíš hák, já doma králíka nepěstuji. Tím nechci říct, že bych si na něm ráda nepošmákla. Recept je skvělý a fotky opět nezklamaly
7. 2. 2010 21:17
Mirko Krásná fotka a bezvadná recept.
7. 2. 2010 21:11
Miruš, zase jeden super tip na králíka, díky!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 4 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 13 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 28 minutami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 28 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 1 hodinou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Špikování králíka před pečením zajistí, aby měl šťavnaté a chutné maso. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: králík v hořčicové omáčce králík chlazený báječný králík králičí stehna v hořčicové omáčce recepty na králíky co se zbylim varenym masem jak pect kralika aby nebyl suchy? chlazeny králík králík na hořčicové omáčce recepty na králíka recepty kralík na rychlo estragonova sucha marinada kralik na rychlo kralik na rychlo s ryži rychlá omáčka k masu z králíka má někdo super recept na rýžové víno pečený králík na estragonu co se zbylím masem z králíka králík šup-šup králík na hořčici aestragonu
Suroviny: králík, slanina, sůl, estragon, hořčice plnotučná, hořčice dijonská, máslo, víno bílé suché, cibule, cibule červená, mouka hladká
Králík v estragonovo-hořčicové košilce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZRj
20 názorů