Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 527 kJ / 2 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,90 g |
Tuky | 39,00 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 32 mg |
Sodík | 351 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 445,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chléb III
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVDY
Moje poznámka
Podmáslový chléb III
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVDY
Nejnovější recepty
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 10 hodinami
Rajčatový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 16 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno 23. 7. 2025 18:11:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo jako polotovar
Kaill před 4 hodinami
Babiččina čočková polévka
Cikitaka před 5 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
AnezkaMoller před 6 hodinami
Mleté kuličky se dvěma druhy sýru pečené v troubě
ha.ry před 6 hodinami
Hamburgerové bulky (včetně celozrnné varianty)
AnnaP4 před 8 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Tjadja před 9 hodinami
Pomazánka Šmitec
mira65 před 9 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
Lidusenkaf před 9 hodinami
Pomerančový cheesecake
Jitulisek před 10 hodinami
Vepřové na paprice
Bilou před 10 hodinami
Tématické fráze:
podmáslový chléb z domácí pekárny,
podmáslový chléb,
pekárna bifinet,
kávovar bifinet,
domácí pekárna bifinet,
domácí podmáslový chléb,
domácí pekárna bifinett,
recept na podmaslovy chleb,
kompernass.com,
domácí podmáslový chleba,
pekarna bifinett,
kavovar bifinett,
bifinett kávovar,
chleba z kysaného podmáslí,
podmáslový chléb recept,
bifinett-domácí pekárna,
recept na podmáslový chléb bez domácí pekárny,
podmaslovy chleba z domaci pekarny,
bifinet,
podmáslový chleba
Suroviny:
podmáslí,
olej,
sůl,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka žitná chlebová,
kmín celý,
cukr,
droždí sušené
Komentáře (8)
http://www.kompernass.com/pages/index.php?page=1,2...
http://www.kompernass.com/pages/index.php?page=1,2...