Suroviny
Porce: 1 sklenice-750 ml
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 087 kJ / 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,90 g |
Tuky | 7,90 g |
Vláknina | 22,69 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 85,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše řádně promícháme a necháme 24 hodin odležet, nejlépe zatížené. Plníme do skleniček, zavíčkujeme, nemusíme sterilovat. Křen je nejlépe strouhat venku.
Krok 2: Ze začátku jsem dělala podle receptu, teď si dávám víc mrkve a méně cibule.
Zveřejněno 15. 2. 2010 12:23
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křen se zelím (Prevence proti chřipce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NLZv
Nejnovější recepty
Tortilly s houbami
Přidáno před 1 hodinou
Červená čočka se zeleninou a špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Snadné mrkvové placičky
Přidáno před 4 hodinami
Pečený květák se sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Obrácený hruškový koláč
Přidáno před 5 hodinami
Zelné listy plněné houbami
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si články, které obsahují tento recept:
Přečtěte si
Nejnovější články
Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Bůček předem vařený a pečený: Na povrchu křupavé maso je uvnitř úžasně šťavnaté. Stačí jen dodržet postup při přípravě
Holka u plotny peče: Dýňové cupcakes jsou vláčné, voní kořením a s krémem z bílé čokolády chutnají božsky
Salát z červené řepy: Výborná příloha k masu nebo lehká svačinka má pikantní chuť a na její přípravu stačí jen tři ingredience
Houbové koření ze sušených bedel: Vynikající dochucovadlo se hodí do polévek, omáček nebo do houbového kuby
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
pekarekroman před 1 hodinou
Voňavá houbová omáčka se žampiony
Boxiska před 1 hodinou
Houbová omáčka dle Jitky
RabaRoman před 1 hodinou
Ostrá směs z bedel na topinky
vladyk před 3 hodinami
Koláč hokkaido
Michaela8574 před 4 hodinami
Řízky v bramborovém obalu (retrorecept)
arabam před 6 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Cernousek před 14 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
Ilabagr před 17 hodinami
Naše doma oblíbené špagety
miloslav.kafka před 17 hodinami
Komentáře (3)