Postup přípravy
Americké brambory umyjeme, nasekáme na čtvrtky, položíme na plech (na plechu mějte papír na pečení) a posypeme kořením na americké brambory. Pečeme zhruba 40 minut na 220 °C (do trouby dáváme dříve než lososa!).
Zeleninový salát uděláme podle chuti: vybereme zeleninu, nasekáme, smícháme.
Zveřejněno 22. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený losos v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/578K
Moje poznámka
Pečený losos v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/578K
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 5 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 14 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 14 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 15 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka s tvarohem
habis před 3 minutami
Játrová omáčka
LenkaMarikova před 18 minutami
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Patnikarka před 41 minutami
Kefírový koláč
Wikki před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Jitka Z před 1 hodinou
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 2 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 2 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 2 hodinami
Kuře na paprice
kneblovaemma1 před 3 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Veronika_1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
losos v alobalu v troubě,
losos v alobalu,
pečený losos v troubě,
losos pečený v troubě,
pečený losos,
losos v troubě,
losos na grilu v alobalu,
pečený losos v troubě se zeleninou,
pečený losos se zeleninou,
losos do trouby,
losos na grilu,
losos pečený,
recept losos v troubě,
losos z trouby,
losos v alobalu recept,
pečený losos na másle,
pečeme lososa,
losos v alobale,
recepty losos v alobalu,
recept losos v alobalu
Suroviny:
losos,
koření grilovací,
olej,
máslo,
brambory,
koření na americké brambory,
salát ledový,
paprika,
okurka čerstvá,
rajče
Komentáře (6)
Na fotce máš zajímavej talíř, ale omáčku bys na něj nedala že