Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové v čajové omáčce

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

22. 2. 2010 19:40

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 801 kJ / 1 386 kcal
Bílkoviny112,11 g
Tuky58,33 g
Vláknina13,67 g
Cholesterol 251 mg
Sodík 300 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy89,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

22. 2. 2010 19:48

Velice zajímavý recept ;-):-p

maris maris

22. 2. 2010 19:45

Tak to určitě vyzkouším. Já používám čaj většinou při přípravě zvěřiny / např. šípkový /, ale takhle to neznám. Ukládám a je to +:yes::-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čajová omáčka vepřové křížovky recept vepřové maso na čaji recepty z vepřových odřezků omáčky recept odřezky z vepřového masa vepřove křižovky veprova krizovka recept na vepřoveho maca- křížovka maso recept veprove křížovky recepty omačky veprove odrezky recepty omáčky obrázky recept na veprovou omáčku recept katuv šleh z veproveho masa recept z veprovych odřezku odrezky masa recepty vepřové odřezky z panenky veprove pecene v bbq omacce

Suroviny: maso vepřové, cibule, čaj černý, šťáva pomerančová, med, rum, vývar, máslo, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Vepřové v čajové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/998B