Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí zavináče z kapra - dělal manžel

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 2. 2010 21:28

Suroviny

Porce: asi 20 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

26. 2. 2010 15:15

Jiří máš pravdu a jsem moc ráda,že se tu už občas ukážeš.:-8:-KDíky moc:-K:-K

Jiri V. Jiri V.

26. 2. 2010 15:12

Taky jsme v začátcích řešili - horký či studený nálev ?
Taky se nám občas něco nepovedlo :-)).
Proto přece Topky máme , abychom si pomáhali ;-), dali radu , jak na to .....

Simona Skolakova Simona Skolakova

26. 2. 2010 14:48

Jiří,to jsem ráda,že si mi odpověděl,to víš,já s těmi láky se raděj ptám,protože kdysi jsme dělávali utopence,někdo říkal horký nálev,někdo chlazený já dala ten horký,to bylo něco tak nedobrýho,tuk co tam byl ,tak se vysrážel no hrůza děs,nikdo to nechtěl jíst,tak proto se ptám jak pro blbečka.:-D;-):-KDíky:-K

Jiri V. Jiri V.

26. 2. 2010 14:29

Simono ,u tepelně upravených ryb / např. pečenáčů / na teplotě nálevu nezáleží .U syrových ryb, určených do salátů či na zavináče , vždy chladným .Horkým nálevem by jsi rybu tepelně upravila .

Simona Skolakova Simona Skolakova

26. 2. 2010 12:02

prosím mám dotaz,nálev vychlazený a nebo teplý:-?Díky.:-Krecept se mi líbí,mám ráda zavináče a toto je příležitost si je udělat.Dávám bod:yes::-K

Jiri V. Jiri V.

26. 2. 2010 08:54

Děláme s manželkou - rybářkou :-) - podobným způsobem z bílé ryby .:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

25. 2. 2010 23:37

Tatínek toto dělával, ale bez toho zelí. Bylo to opravdu dobré, proto musím dát bodíka:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zavináč výroba zavináčů zavináče zavináče recept matesy z kapra nálev na zavináče nakladany kapr výroba domácích zavináčů zavinace z bile ryby recept na zavináče matjesy z kapra zavinače z cejnů jak udělat zavináč recept zavináče zavinac recept rybí zavináče kapr v nálevu jak vyrobit zavináče recepty zavináče jak udělat zavináče

Suroviny: kapr, sůl, ocet, cibule, zelí kysané, zelenina kořenová, bobkový list, koření nové koření, pepř celý

TopRecepty.cz

Domácí zavináče z kapra - dělal manžel

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RlOK