Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 004 kJ / 1 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,50 g |
| Tuky | 4,10 g |
| Vláknina | 24,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 53 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 422,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrníčkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRxr
Moje poznámka
Hrníčkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRxr
Nejnovější recepty
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 43 minutami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 14 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 18 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 20 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 10 hodinami
Margot kuličky
Junys před 10 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 11 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 11 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 11 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 13 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 13 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 14 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 14 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
NikolaHlatka před 14 hodinami
Tématické fráze:
rizoto,
hrničkova rýže,
vepřové rizoto s hráškem,
rizoto s uzeninou,
hrníčkové recepty,
recepty rizoto,
rizoto vepřové maso,
rizoto s bujonem,
hrníčkové rizeto,
rizoto s vepřovým masem a zeleninou,
rizoto zeleninové,
rizoto z vařeného masa,
klasické rizoto s vepřovým masem,
rizoto masox,
itaské rizoto,
rizoto s vepřovým masem a hráškem,
rizoto veprove,
hrnečkové rizoto recept,
levné italské rizoto recept,
hrníčkové recepty na vepřové maso
Suroviny:
rýže,
uzenina,
cibule,
paprika čerstvá červená,
bujón zeleninový,
voda,
sůl,
kečup sladký,
konzerva vepřová,
hrášek sterilovaný
Komentáře (18)
A zeleninový masox bych také nepřeceňoval, co do neškodnosti
Koupím kostry,uvařím je a mám polévku a obrané maso do rizota.
Maris - možná to měl být "klasický"
Já rýži zásadně dusím na zpěněné cibulce,obvykle s přidáním kurkumy a zeleniny nakrájené na malé kostičky (mrkev, celer). Zaliji vodou nebo vývarem z masa. Po uvedení do varu nechám asi 10 min vařit a pak nechám dojít v teple, nejlépe v peřinách. Do hotové rýže vmíchám uvařené maso, příp. ještě zeleninu dle vlastního uvážení(hrášek, kukuřici, mírně povařenou brokolici). A takové je naše rizoto.