Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 004 kJ / 1 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,50 g |
Tuky | 4,10 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 422,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrníčkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRxr
Moje poznámka
Hrníčkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRxr
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 13 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 13 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 8 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 8 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 9 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 10 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 12 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 12 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 13 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 14 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 14 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 14 hodinami
Tématické fráze:
rizoto,
hrničkova rýže,
vepřové rizoto s hráškem,
rizoto s uzeninou,
hrníčkové recepty,
recepty rizoto,
rizoto vepřové maso,
rizoto s bujonem,
hrníčkové rizeto,
rizoto s vepřovým masem a zeleninou,
rizoto zeleninové,
rizoto z vařeného masa,
klasické rizoto s vepřovým masem,
rizoto masox,
itaské rizoto,
rizoto s vepřovým masem a hráškem,
rizoto veprove,
hrnečkové rizoto recept,
levné italské rizoto recept,
hrníčkové recepty na vepřové maso
Suroviny:
rýže,
uzenina,
cibule,
paprika čerstvá červená,
bujón zeleninový,
voda,
sůl,
kečup sladký,
konzerva vepřová,
hrášek sterilovaný
Komentáře (18)
A zeleninový masox bych také nepřeceňoval, co do neškodnosti
Koupím kostry,uvařím je a mám polévku a obrané maso do rizota.
Maris - možná to měl být "klasický"
Já rýži zásadně dusím na zpěněné cibulce,obvykle s přidáním kurkumy a zeleniny nakrájené na malé kostičky (mrkev, celer). Zaliji vodou nebo vývarem z masa. Po uvedení do varu nechám asi 10 min vařit a pak nechám dojít v teple, nejlépe v peřinách. Do hotové rýže vmíchám uvařené maso, příp. ještě zeleninu dle vlastního uvážení(hrášek, kukuřici, mírně povařenou brokolici). A takové je naše rizoto.