Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 348 kJ / 1 517 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 135,70 g |
| Tuky | 59,80 g |
| Vláknina | 10,44 g |
| Cholesterol | 350 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 3,53 g |
| Sacharidy | 105,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená polenta s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8El
Moje poznámka
Zapečená polenta s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8El
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 9 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 9 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 7 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 8 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 9 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 11 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 12 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 13 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 13 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 14 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 15 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 15 hodinami
Tématické fráze:
polenta recept,
zapečená polenta,
polenta,
polenta recepty,
polenta cena,
recept zapečená polenta,
recepty z polenty,
polenta s mletým masem,
zapečená polenta recept,
polenta s kuřecího masa,
zapecena polenta recepty,
kuřecí maso s polentou,
recept polenta maso,
recept, polenta,
recept polenta,
maso s polentou,
zapečená mozzarella,
kure s polentou,
kuřecí s polentou,
smetanová polenta s květákem
Suroviny:
polenta instantní,
maso kuřecí mleté,
rajče cherry,
cibulka jarní,
cibule červená,
sýr mozzarella,
bylinky,
petrželka hladkolistá,
bujón drůbeží,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (13)
Použila jsem svou oblíbenou 4-misku a do každé jsem udělala trošku jinou variantu: paprika / jarní cibulka / rajčata / pórek a na povrchu je mozzarella / niva / eidam. Po ochutnání si myslím, že jsem mohla do manželova sektoru dát trochu víc koření a možná kousek slaniny - tohle na něj bude moc jemné
Tvé fotky jsou fantastické!
Vypadá to moc dobře