Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 058 kJ / 2 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,08 g |
Tuky | 57,61 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 333 mg |
Sodík | 7,01 g |
Sůl | 17,68 g |
Sacharidy | 382,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíky z majonézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqVg
Moje poznámka
Rohlíky z majonézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqVg
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 4 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 6 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 5 minutami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 26 minutami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 27 minutami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 1 hodinou
Rajčatový protlak
douver před 3 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 4 hodinami
Štrúdl z pomazánkového másla
Picik před 5 hodinami
Cuketové Míša řezy
Beruna před 5 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Ilack před 5 hodinami
Tématické fráze:
rohlíky z Majolky®,
jak umotat rohlik,
jak vytvarovat rohlík,
pečivo z majonézy,
jak umotat rohlíky,
rohlíčky z majonézy,
domácí rohlíky z majonézy,
rohlíky s majonézou,
jak vytvarovat rohliky,
recept na rohlíky s majonézou,
pečení z majonézy,
domácí rohlíky s majonézou,
rohlíky recept,
pečeme z majonézy,
motání rohlíků,
recept na rohlíky,
recepty z majonezy,
domácí rohlíky z Majolky®,
rohlíky kyprici,
majonezy
Suroviny:
mléko,
droždí,
cukr,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
majonéza,
sůl,
vejce
Komentáře (72)
Mohu je doporučit. S těstem se velmi dobře pracuje, není třeba moučit vál, použité nádobí je znečistěné jen minimálně (ani se nemusí před dalším použitím umývat) a rohlíky jsou chuťově opravdu velice dobré.
Kynout jsem nechal přes noc v lednici