Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 994 kJ / 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,48 g |
Tuky | 38,47 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 331 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 47,97 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pórek pokrájený na půlkolečka podusíme asi 8 minut, přidáme maso a krátce opečeme, zaprášíme moukou, promícháme, zalijeme vývarem a okořeníme.
Krok 2: Dusíme při občasném zamíchání do měkka. Příloha: bambory.
Zveřejněno 13. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso na pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08Ny
Moje poznámka
Maso na pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08Ny
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 6 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 18 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 15 minutami
Cibulová polévka
drutek73 před 56 minutami
Jemná banánová bábovka
Borinka před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 1 hodinou
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 3 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 7 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 15 hodinami
Tématické fráze:
maso na porku,
kuřecí maso na porku,
maso v porku,
pórek a kuřecí maso recepty,
vepřové maso na pórku,
recepty z porku,
maso na porku recept,
maso s porkem,
maso pórek,
porek recepty,
pórek jako příloha,
vepřové maso na porku recept,
recept maso na porku,
porek s masem,
vepřové maso v pórku,
na porku,
porek a maso,
veprove maso s porkem,
recepty maso na porku,
kuřecí maso porek
Suroviny:
maso vepřové,
pórek,
olej,
mouka hladká,
vývar,
sůl,
pepř
Komentáře (6)