Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 740 kJ / 3 762 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,14 g |
| Tuky | 69,10 g |
| Vláknina | 25,76 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 5,26 g |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 691,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litý perník Bohumila
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nR1R
Moje poznámka
Litý perník Bohumila
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nR1R
Nejnovější recepty
Sýrová roláda
Přidáno před 1 hodinou
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 3 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 6 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 7 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové kostky
Noumik před 7 minutami
Karamelový likér - latté
Merylas před 2 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 3 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 4 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 5 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 5 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 5 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 5 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 6 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 6 hodinami
Tématické fráze:
litý perník,
litý medový perník recept,
litý perník recept,
perník litý,
lité perníkové těsto,
domácí litý perník,
lity pernik na plech,
perník s džemem,
vláčný hrnkový perník na plech,
recept na litý perník,
litý perník s jablky,
litý perník s citronovou polevou,
proč se perník jmenuje perník,
recepr na perník,
rychlý litý perník,
recept litý perník,
nejlepší litý perník,
jablkový koláč se špaldovou moukou,
medový lity pernik,
nejlepší perník na plech
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
olej,
skořice,
kakao,
soda jedlá,
vejce,
mléko,
povidla švestková
Komentáře (11)
To musí být příšerně přeslazené!