Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rebarborové řezy z dvojího těsta

Hodnocení receptu je 4,9 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 45 min bez doby odležení těsta

85 min (40 min příprava + 45 min tepelná úprava, bez doby odležení těsta)

24. 5. 2010 13:42

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie18 043 kJ / 4 313 kcal
Bílkoviny99,63 g
Tuky125,48 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 1,00 g
Sůl2,58 g
Sacharidy682,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 6. 2023 07:46

:-)<3:yes::yes: vypadají úžasně a vím, že tak i chutnají, rebarboru mám moc ráda a jsou výborné i s jiným ovocem :-K

janatka janatka

28. 7. 2010 21:24

:-pDobré a máme moc rádi rebarboru.Pod rebarboru jsem namazala džem z červeného rybízu.:-)

cathleen cathleen

29. 5. 2010 17:53

:-)Krááása!:yes::yes:

Iriska Iriska

29. 5. 2010 17:43

Rebarboru jsem neměla, tak jsem vyzkoušela řezy s borůvkami. Jsou výborné a určitě budou dobré s jakýmkoliv ovocem.:yes::yes:Cathleen, dávám bodíka a přidám fotky, jo?

Patricie

25. 5. 2010 19:56

:-KKrásná fotka, krásné řezy. +:yes::yes:

cathleen cathleen

25. 5. 2010 14:42

:-)Ano, dalo. Dnes jsem jedla poslední kousek a říkala si, jak by v řezech byla výborná strouhaná jablka:yes:

Severinka Severinka

25. 5. 2010 12:09

Tento recept se mi moc líbí:-!:-!A Ivano, určitě by se dalo použít i jiné ovoce - rybíz,jahody a zcela určitě by se daly využít i kompoty:-D:-D Posílám bodík a už si tisknu;-);-)

Ivana Ch

25. 5. 2010 10:02

Škoda že už nemám žádnou rebarboru,upekla bych tenhle koláč hned.Rebarbory mám dva velikánské kopce ale už jsem jí všechnu zdělala.

mneneznas

24. 5. 2010 21:26

:-):yes::yes:

cathleen cathleen

24. 5. 2010 17:30

Miri, asi 180°C a plech klasika, a pokud máš třeba ždibec větší, budou řezy nižší, tak dej pozor jen na to, ať je nevysušíš.;-)

mirca75 mirca75

24. 5. 2010 17:21

Cathleen:-)krása:-p.A jelikož máme na zahradě ještě něco málo rebarbory - snad to bude do těch 400g;-) - tak moc ráda tvůj recept vyzkouším.A musím přiznat,že už se na něj těším:-8.Jen mám malou prosbu:-8 - na jak velkém plechu si pekla a přibližně na kolik stupňů?Děkuju:-K.

pipre pipre

24. 5. 2010 17:01

Cathleen, moc prima recept:yes:+11

Jikotka Jikotka

24. 5. 2010 15:22

Cathleen,paráda...:-K:-K:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 5. 2010 15:22

:-O:yes:

AniCiz

24. 5. 2010 15:03

:yes:krása..taky mi chybí zahrada a v obchodech je taková nepěkná a drahá reveň

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rebarborove řezy rebarový koláč rebarbový koláč rebarborový koláč z dvojího těsta rerbarový kolač rebarový koláč s tvarohem rezy z rebarbory rebarborový piškot rebarovy kompot moučník s rebarborovou marmeládou rebarbové koláče výborné řezy zrebarbory rebarborové recepty rebarborove řezy recept rebarbový dezerty rebarborové řezy s piškotem dobre rezy z rebarbory rebarborové pečivo rebarborove rezy s pudinkem linecké řezy s tvarohem piskotovym testem

Suroviny: mouka polohrubá, sůl, prášek do pečiva, cukr moučkový, cukr vanilkový, máslo, vejce, mléko, vejce, cukr, cukr vanilkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, marmeláda meruňková, rebarbora, cukr, skořice mletá

TopRecepty.cz

Rebarborové řezy z dvojího těsta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JNZK