Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 963 kJ / 1 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,54 g |
Tuky | 54,58 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 26,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mY2r
Moje poznámka
Krůtí po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mY2r
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 11 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Barbecue kuře
Přidáno 30. 6. 2025 20:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 11 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 12 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 12 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 14 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 14 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 14 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 15 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 18 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 18 hodinami
Tématické fráze:
maso po maďarsku,
plněné papriky po maďarsku,
krůtí maso po maďarsku,
kuřecí prsa po maďarsku,
kuřecí maso po madarsku,
recept maso po madarsku,
krůtí játra po madarsku,
kuřecí játra po maďarsku,
krutí kosky,
kr?t? po,
krůtí stehno po maďarsku,
po maďarsku,
krůtí maso na po maďarsku,
krůtí prsa po madarsku,
jatra po maďarsky,
krůtí na paprice,
recepty s krutiho maďarsko,
kruti maso na maďarsko,
krůtí maso po v maďarsku,
krůtí recept
Suroviny:
maso krůtí,
cibule,
česnek,
tuk hera,
sůl,
paprika sušená sladká
Komentáře (5)