Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 210 kJ / 1 723 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,42 g |
| Tuky | 140,56 g |
| Vláknina | 6,78 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 821 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 30,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní lilek s marinovanou mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V7JW
Moje poznámka
Pikantní lilek s marinovanou mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V7JW
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 9 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 10 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno 7. 12. 2025 01:09:02
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 4 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 9 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 9 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 9 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 10 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 10 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 10 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 10 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 10 hodinami
Tématické fráze:
pesto z lilku,
lilek mozarela,
marinovaná mozarela,
pesto k lilku,
pikantní pesto,
lilek a mozarela,
lilek recept s mozzarelou,
lilek s feferonkami,
+lilek +mozarela,
domácí pesto na lilek,
pesto lilek,
lilek mozarella,
lilek mozzarella recept,
lilek pesto,
mozzarela blok recepty,
americký lilek,
lilek americký,
lilek pesto recepty,
pesto lilku,
lilek s mozrellou
Suroviny:
lilek,
rajče,
sýr mozzarella,
olej olivový,
feferonka,
česnek,
pesto bazalkové,
sůl
Komentáře (8)