Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 342 kJ / 1 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,24 g |
Tuky | 104,50 g |
Vláknina | 12,64 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 53,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřo-zelo z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oj8j
Moje poznámka
Vepřo-zelo z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oj8j
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 4 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený špenát
chocho před 1 hodinou
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 1 hodinou
Domácí rizoto
MarketaAn před 2 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 3 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 5 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 6 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 7 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 7 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
ranné zelí,
ranne zeli recept,
dušene hlávkové ranné zelí,
ranné zelí příprava,
jak uvařit ranné zelí,
zeli ranne,
zelí a maso z jednoho hrnce,
ranné zelí recepty,
recepty z jednoho hrnce,
brambory z jednoho hrnce,
ranný zelí,
vepřo zelo,
jídla z jednoho hrnce recepty,
příprava zelí,
zelí ranné recept,
příprava ranného zelí,
vepřo knedlo zelo,
druhy rannych brambor,
recepty z ranného zelí,
maso a zelí brambory z jednoho hrnce
Suroviny:
krkovice vepřová,
zelí,
brambory,
cibule,
sůl,
pepř,
kmín celý,
olej,
česnek
Komentáře (15)