Lahodná pórovka
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 2 336 kJ / 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,55 g |
Tuky | 35,22 g |
Vláknina | 4,16 g |
Cholesterol | 354 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,91 g |
Sacharidy | 30,47 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Doma samé zbytky které volaly ke zpracování! Polévka je zahuštěná nastrouhanými bramborami, kdo však chce, může polévku rozmixovat a udělat krémovou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 7. 2010 17:37
27. 7. 2010 16:13
27. 7. 2010 14:34
27. 7. 2010 14:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 4 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chlebová polévka
mondey uvařil před 1 hodinou
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 1 hodinou
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Lahodné zmrzlinové dezerty si můžeme připravit nejen v létě, ale i v zimě
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: por ovka top por porovka.cz recept por porovkacz top recepty por porovka,cz por.ovka recepty na polévky krémové lahodné jak varit hlivu hlíva polévka zakysaná smetana
Suroviny: pórek, cibulka lahůdková, brambory, hlíva ústřičná, sýr niva, česnek, smetana zakysaná, mléko, vejce, šunka, bujón zeleninový, sůl, olej
Lahodná pórovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1GOZ
4 názory