Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské brambory

Tradiční zapečené francouzské brambory se podle originálního receptu připravují bez masa a ze syrových brambor. Češi však tento recept připravují častěji s uzeným masem. Každá rodina je peče jinak a přitom nejlépe, o tom není pochyb. Recept uvítají zejména začátečníci.

Hodnocení receptu je 5,0 (40×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

21. 3. 2008 22:40

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 379 kJ / 1 047 kcal
Bílkoviny82,30 g
Tuky35,82 g
Vláknina21,40 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 2,53 g
Sůl5,92 g
Sacharidy91,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ladoprasek

3. 7. 2018 13:51

Dávam bod ;-)

Ivana41

30. 12. 2016 23:13

:-)

Slávek

18. 5. 2014 15:00

bednar25@email.czPo shlédnutí tohoto všeho jsem uvařil uzený bůček a zítra nastane vařit kočička s pejskem. Co já do toho všechno naflákám ještě nevím, ale inspiraci od Vás mám, tak jsem zvědav, jestli to ve finále přežiju. Dám vědět, jestli budu na živu. Hezký den a super recepty.:-8

Antonin

4. 5. 2014 12:28

Rychlé,jednoduché,výborné:-p:-p:-p:yes:

lenuca

25. 2. 2014 11:23

Ahojky všeci.Dnes to jdu také zrobit,uvidíme,jak to bude chutnat těm mojim chlapcom.hahaha:-))

GabrielaSarse

8. 12. 2013 11:04

:yes:

vasik hop

13. 11. 2013 12:59

vyborne,dal jsem tam tez hortici:www.toprecepty.cz/images/design/smajlici/11.gif

Erika

29. 9. 2013 10:50

Výborné jídlo,dávám:yes:

Lenka Kulichova

24. 11. 2012 01:35

zapecene brambory pripravuji pro maso nejedliky. Dam tam cerstvy listovy spenat, lehce poduseny, pak tam pridavam uzene tofu, vajicko na tvrdo, vse zaliji sojovou smetanou s rozslehanym vajickem a posypu cedarem. Zdrave jidlo pro vegetariany. Cedar nemusite :-))

Honza

23. 10. 2012 12:54

SKLAR: Snažíš se zhubnout a místo uzeného jsi si dal šunku? :-D:-D:-D:-D Šikula.. :D

toto nejsou fracouzké brambory

4. 8. 2012 14:59

ale pražské!:no:

SKLAR

8. 4. 2012 12:57

Výborné jídlo,přidal sem sušené houby.A proto že momentálně zkouším zhubnout,místo uzeného jsem dal šunku.Dávám plus:yes:

maro

3. 6. 2011 09:58

:-//:-?

Tom

27. 2. 2011 14:05

VÝBORNÉ,TROCHU JSEM SI TO JEŠTĚ PŘEKOPAL PODLE SEBE.Dal jsem do vajec nějaké oblíbené bylinky a více eidamu.Mňam.:yes:www.toprecepty.cz

Korona

26. 10. 2010 15:01

Ja tiež robím zo surových zemiakov, je to to isté ako z varených, povedala by som, že ešte lepšie. Ja zalievam vajcami rozľahanými v mlieku hneď na začiatku pečenia.:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: francouzke brambory francouské brambory francouzke brambory recept francouské brambory recept dobré francouzké brambory francouzký brambory recepty z brambor francozské brambory brambory recepty brambory recept na francouzké brambory recept na francouske brambory recept francouzké brambory francouzké brambory s uzeným masem recepty francouzké brambory francouzské brambory podle pohlreicha franzouzské brambory fracouzske brambory recept francouské brambory francousky brambory

Suroviny: uzené moravské, brambory, cibule, sýr tvrdý, vejce, pepř, sůl, sádlo

TopRecepty.cz

Francouzské brambory

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OjN