Dědova mísa aneb když je lenivo dělat chlebíčky
Obložená mísa je královnou každého pohoštění – pestrá, chutná a dokonale přizpůsobená každé příležitosti. Kombinace čerstvé zeleniny, kvalitních sýrů, šťavnaté šunky a další dobrot nabízí něco pro každého.
Postup přípravy
Krok 1: Vše urovnáme na mísu dle vlastní fantazie.
Zveřejněno 31. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dědova mísa aneb když je lenivo dělat chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27Bz
Moje poznámka
Dědova mísa aneb když je lenivo dělat chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27Bz
Nejnovější recepty
Pohanka s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 16 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 20 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 9 minutami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 9 minutami
Domácí kečup
Baruska. před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 12 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 12 hodinami
Krenex
dragomirac před 14 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 14 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 14 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 15 hodinami
Tématické fráze:
když se přesolí guláš,
když přesolim,
když zhořkne omáčka,
když přesolim omačku?,
jak se dělají chlebíčky,
chlebičky,
když přesolím guláš,
co dnes dělat,
lenivo,
když zhořkne guláš,
když zhořkne polévka,
když guláš zhořkne,
přesolim omáčku,
když se přesolí omáčka,
dědova bašta,
co kdyz zhořkne paprika,
když se přesolí,
co delat,
salámové mísy,
salámové mísy v chlebu
Suroviny:
sýr,
sýr hermelín,
párek debrecínský,
salám trvanlivý,
vejce,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
okurka čerstvá
Komentáře (16)
Maris, Ty ses bála, že do receptu propašuji Nerudu?
Je to bašta, vytvářet si svoje kombinace, podle toho, na co je zrovna chuť.