Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře v komíně

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 8. 2010 09:47

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejchutnější jsou čerstvě vytažená z udírny, teplá, měkounká a voňavá kouřem.

Fotky nemám nic moc, protože si synek na týden své dovolené půjčil můj foťák a mně zbyla na focení jen kamera :-/

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 8. 2010 15:32

Taky nevlastním komín, ale uzák máme na zahradě:-p.:yes::yes:

cathleen cathleen

2. 8. 2010 13:06

Jani, pokud chci kuře udit, musím ho máčet:-) Raději přijdu o trochu vyplavených živin, než ho solit Pragandou. A uzené vepřové se máčí ještě o hodně déle......nehledě na to, že takto upravené kuřátko nemáme zas tak často;-)takže to neřeším.

thomassinno thomassinno

2. 8. 2010 11:59

Paráda :-D Uzáček by byl, a uzené kuřátko mám rád :-K Vyzkouším :-P +3

spagetka spagetka

2. 8. 2010 11:08

Cathleen, fotky jsou až moc inspirativní :-D:-p:-p:yes::yes:, myslím, že požádám bratříčka, aby to zrealizoval na chaloupce ;-)

yanull yanull

2. 8. 2010 11:02

Ivi, právě proto píši, že to přehodnotím a živiny tělu dodám v pokrmech z PH :-p:-);-)

isindy isindy

2. 8. 2010 10:52

yanull, upřímně - v některých okamžicích dávám přednost požitku před živinami :-D

yanull yanull

2. 8. 2010 10:01

Cathleen, tento recept jsem už kdysi také četla a jediné, co mě od něj odradilo bylo to, že se do vody za tu dlouhou dobu vyluhují z masa všechny důležité živiny. :-S Ale nevím, zda bych svůj názor neměla přehodnotit, protože voňavé kuřátko z udírny nebo komínu musí být dobrůtka velká. :yes::-p

cathleen cathleen

2. 8. 2010 09:56

:-)) Ivi, pod digestoří máš plynový vařič?:-D:-D......ale vážně - udírnu (ještě) nemáme, ale když manžel dělal venkovní krb, poprosil strejdu, který na ni vyráběl plechovou "střechu" - komín, ať v komíně udělá dvířka. Udit se tam dá báječně:yes:

isindy isindy

2. 8. 2010 09:52

cathleen, to bych ráda vyzkoušela:yes:, nešlo by to dělat třeba v digestoři???;-) v paneláku jsem nenašla komín, asi na něj kdysi soudruzi stavbaři zapomněli ;-(:-D
ale ode mne :yes:, zkusím najít známé s komínem a vyzkouším u nich ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jak udit kure jak vyudit kuře uzení kuřete uzení kuřat udime kure kure do udirny kuře z udírny jak udit kurata kuře v udírně jak doma vyudit kuře jak se udí kuře udírny plechové udit kuře recepty do udírny lák na uzení kuřete nálev na uzené kuře recept na uzení kuřat udime kurata priprava kurete na uzeni recepty na uzení kuřat

Suroviny: voda, sůl, kuře

TopRecepty.cz

Kuře v komíně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wKL8