 
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 009 kJ / 958 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 110,00 g | 
| Tuky | 17,36 g | 
| Vláknina | 59,60 g | 
| Cholesterol | 160 mg | 
| Sodík | 284 mg | 
| Sůl | 0,40 g | 
| Sacharidy | 68,40 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Lusky očistíme, umyjeme, pokrájame, povaríme v slanej vode.
	Krok 2: Na oleji speníme cibuľu, pridáme mäso, varechou rozdrobíme, osolíme, okoreníme, pretlačíme cesnak, opekáme.
	Krok 3: Pekáč vystelieme pečiacim papierom, rozprestrieme polovicu fazuliek, na to mäso, posypeme posekanou petržlenovou vňaťou, poukladáme kolieska paradajok, osolíme.
	Krok 4: Zakryjeme druhou polovicou fazuliek, zalejeme smotanou, v ktorej sme rozšľahali vajíčka a osolili.
	Krok 5: Zapekáme asi 45 min. pri 200 stupňoch, z toho polovičný čas pod alobalom.
Zveřejněno 3. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Fazolkový pekáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27Zz
Moje poznámka
					 
				
Fazolkový pekáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27Zz
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 9 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 11 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 3 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 3 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 4 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 5 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 5 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 5 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 5 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 6 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 6 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 6 hodinami
						Tématické fráze:
						
							fazolkovy hrnec, 
						
						
							brokolica mlete maso recepty
						
					
						Suroviny:
						
							fazolky zelené, 
						
						
							maso, 
						
						
							olej, 
						
						
							cibule bílá, 
						
						
							česnek, 
						
						
							nať petrželová, 
						
						
							sůl, 
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
 
	 
 
 
 
Komentáře (12)
Zdravím!
A fazuľky som varila v mikrovlnke, ide to rýchlo a jednoducho a nemusím umyť hrnce a sito...do postupu som to neuviedla, lebo nie každý má rád mikrovlnku.
A ešte to ide aj s vajcami natvrdo - miesto mäsa, iba kolieska na lusky uložiť a potom normálne podľa postupu.
Ďakujem za záujem!