Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

7. 8. 2010 11:44

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 497 kJ / 358 kcal
Bílkoviny81,55 g
Tuky3,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 193 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace na Labužník.cz, opět ale upraveno podle vlastní chutě a hlavy :)

Dobrou chuť.

Dodatečně mě napadlo - dát jen ty bílé vnitřní listy, bylo by to autentičtější k obvazům ;).....a určitě by šlo dělat i pod grilem venku :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

7. 8. 2010 11:45

Isahu :-D:-D, název suprový, vlastně dělám stejně, tak si přeopravím název na Egypt :-D:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mumie z párků sárgofág dort s pyramidami sarkofag kuřecí maso dort mumie mumie jidlo hlava mumie recept co je fooddesign mletá mumie sarkofag ze zeleniny dorty egypt sarkofág dort sarkofág mumie lilek sarkofág... sarkofag maso recept kureci prsa lilek jak aranžovat jídlo lilkova horcice

Suroviny: prsa kuřecí, pórek, lilek, česnek, sůl, koření na zeleninu, olej olivový

TopRecepty.cz

Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XrE5