Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ruská zmrzlina s kakaem

Hodnocení receptu je 5,0 (37×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 8. 2010 12:28

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 077 kJ / 258 kcal
Bílkoviny13,20 g
Tuky0,13 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 264 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy50,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Včera jsem tento recept objevila v Lidových receptech a hrozně mne nadchnul. Hned ráno jsem šla na to. Musím říct, že je to opravdu vynikající a hrozně jednoduché.

Recept do Lidových receptů poslala paní Zdena Kincová z Nedvědice a já jí za něj moc děkuji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

gogyna gogyna

6. 1. 2017 16:33

Vyzkoušeno vynikající.:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 9. 2010 14:19

Petruska (neregistrovaný/á) máš pravdu, tolik dobrých věcí zmizelo z trhu;-)

Petruska

10. 9. 2010 13:07

za každou opravdovou zmrzlinu, která neobsahuje rostlinný tuk DÍKY!
veliká škoda, že už k nám není exportována ta opravdová ruská zmrzlina z Ruska, ty rostlinné náhražky, které si dovolují nazývat zmrzlinou, prodávané u nás jsou fujtajbl!

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 9. 2010 19:37

Zdenka1 že jo?

Zdenka1

7. 9. 2010 19:30

Jani, tak dnes při likvidaci bílků přišla řada i na tvůj recept. Zmrzlinka je výborná:-p:-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 8. 2010 17:47

sabina (neregistrovaný/á) , tak dej vědět, jak chutnalo!!:-p

sabina

31. 8. 2010 15:20

Tento recept jsem dnes vyzkoušela a nemá chybu!! Přidala jsem kakao a čokoládové hoblinky a chutná to opravdu skvěle. Ještě čekám než zmrzlina zmrzne, už se nemůžu dočkat až ochuttnám :-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 8. 2010 14:30

buryna, žloutky si dej do uzavíratelné skleničky a určitě je spotřebuješ třeba na obalení řízků;-) V uzavřené skleničce nějakou chvíli vydrží;-)

buryna

18. 8. 2010 14:26

teď k tomu ještě recept, kde potřebuju 4 žloutky a jdu na to :-) :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 8. 2010 21:54

suzanna ne, ten kopeček je ještě z néé úplně zmrzlé směsi, ale fakt, chvilinku, několik vteřinek v mikru to spraví;-)

suzanna

16. 8. 2010 21:33

Jani, díky za tip s mikrovlnkou:-K, to by mě nikdy nenapadlo:-O Ta fotka "kopečku" je po tom rozehřátí v mikrovlnce? Vypadá fakt úžasně:-p
Lucasinko, i tobě díky za tip:-K
Vyzkouším oboje, a pak dám vědět.

Hougou,, pro mě je to zatím taky marný boj, poslední zmrzlina, kterou jsem zkoušela nepovolila ani po půl hodině, co jsem ji vytáhla z mrazáku. Nabrat už sice šla, ale byla plná nepříjemných krystalků. Ale to už je k úplně jinému receptu:-8

Dky kladným odezvám dám teď šanci tomuhle a uvidime;-)

Lucasinka Lucasinka

16. 8. 2010 18:56

Suzanno, zmrzku jsem nedavno delala a staci, kdyz ji nechas tak 10-15 minut v lednicce. Krasne povoli a je uzasne smetanova ;-)

hugou

16. 8. 2010 18:54

suzzana,to máme stejný problém já taky hledám recept na zmrzlinu ,aby byla jak kupovaná a není zapotřebí zmrzlinovače,ale zatim jsem nenašla:-(( a Jani tobě bodík posílám vypadá krásně:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 8. 2010 18:42

suzanna hmm, to zmrzne dost, no, ale já to řeším tak, že to dám na pár sekund do mikrovlnky.:-/

suzanna

16. 8. 2010 17:29

Jani, prosím tě, když dám tuhle zmrzlinu do mrazáku a vytáhnu ji třeba za dva dny, zůstane taková měkká a krásně krémová jako koupené zmrzliny? Marně se snažím najít recept, který by po pár hodinách (nebo dnech) v mrazáku neskončil jako zmrzlá kostka, kterou nerozbiju ani kladivem:-S

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ruská zmrzlina ruská zmrzlina recept zmrzlina co za par sekund udela zmrzlinu recept zmrzlina chlebíčky aranžování ruská zmrzlina ze dvou ingrediencí ruská zmrzlina recepty jak zuzitkovat zbylé řízky zmrzlina z bílků recepty-zmrzlina super hubova omačka recept ruská zmrzlina lidový chlebíček recept jogurtova zmrzlina s kakaem ruská zmrzlina čokoládová русский рецепт aranžování zmrzliny chlebíčky aranžování recepty jak zužitkovat bílky

Suroviny: šlehačka, cukr vanilkový, cukr moučkový, bílek, kakao

TopRecepty.cz

Ruská zmrzlina s kakaem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z7Zm