Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 198 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,04 g |
Tuky | 92,11 g |
Vláknina | 11,38 g |
Cholesterol | 656 mg |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 9,37 g |
Sacharidy | 25,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketa plněná chorizem a směsí kořeněných sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yy3n
Moje poznámka
Cuketa plněná chorizem a směsí kořeněných sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yy3n
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 6 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 3 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 4 hodinami
Tématické fráze:
plněná cuketa,
kořeněný sýr,
chorizem,
pocení cukety,
cuketa vypotit,
výborná plněná cuketa,
cuketa recepty,
recepty z cukety,
jak dlouho pect cuketu,
kořeněné sýry,
plněná cuketa recept,
recepty s chorizem,
jak dlouho péct plnenou cuketu,
cuketa se salamem chorizo,
vypotit cuketu,
kořeněná jidla recepty,
na kolik stupnu zapekat cuketu?,
vyborne recepty s chorizem,
cuketa pocení,
plněná cuketa, salám, sýr
Suroviny:
cuketa,
chorizo,
sýr pivní,
sýr eidam,
sýr syrečky olomoucké,
sýr hermadur,
sýr niva,
cibule,
pórek,
česnek,
koření country,
žloutek,
sůl,
olej
Komentáře (15)
Díky za podrobný popis realizace, do receptu napíšu to omytí před plněním, aby to neměli přesolené i případní další kuchaři.
Na fotky se moc těším.
Sýry jsem použila ty, co jsem měla v lednici - ementál, eidam, uzený sýr, hermelín. Dohromady s chorizem to byla výborná kombinace. Ještě jsem neměla pórek, tak jsem ho nahradila zelenou cibulovou natí.
Nevěděla jsem, na kolik stupňů péct a odhadla jsem to tak na 200°C, ale bylo to moc, po 20 minutách se mi chorizo a sýr začaly připékat. Stáhla jsem teplotu asi na 180°C a přikryla alobalem. Pár minut před koncem jsem alobal odstranila, postrouhala parmezánem a nechala roztéct.
Teď jsem si všimla, že do směsi patří žloutky
Každopádně když si odmyslím tu slanost, tak to bylo moc moc dobré
Eli, díky za recept, máš za něj ode mě bod
bodík letí už teĎ
A ty sýry po pečení nebyly cítit jako zasyrova, ale opravdu voněly...
Děkuji za bodíky a Ivanko, nezapomeň na případné fotky, víš, že je mám obzvlášť ráda...