Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 430 kJ / 103 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,94 g |
| Tuky | 0,50 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na sádle usmažíme dozlatova nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na větší kousky nakrájené vykostěné a kůže zbavené koleno, opečeme.
Krok 2: Přidáme koření, znova krátce restujeme, pozor aby se paprika nepřipálila, byla by hořká a zalijeme vodou. Osolíme a dusíme.
Krok 3: Až je maso skoro měkké, přidáme protlak a na proužky nakrájenou červenou a bílou papriku.
Krok 4: Po změknutí zahustíme chlebem nebo moukou, kterou rozmícháme v troše vody, aby se neudělaly žmolky. Přílohu zvolí každý kdo co má rád, knedlík nebo těstoviny.
Zveřejněno 15. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z vepřového kolena
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mY1O
Moje poznámka
Guláš z vepřového kolena
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mY1O
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 4 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 5 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 6 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 8 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 9 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 10 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 10 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 11 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 12 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 12 hodinami
Tématické fráze:
segedinsky gulas z kolena,
vepřovy guláš,
segedinský guláš z kolene,
guláš z vepřového,
segedín z vepřového kolena,
segedín z kolene,
maso z vepřového kolene,
vepřové koleno-guláš,
veprove gulas,
recepty z vepřového kolene,
recepty varene koleno,
segedínský guláš z veřového kolena,
segedínský guláš s kolena,
segetinsky gulaz,
gulase z veproveho,
segetin z veproveho kolena,
vepřovy gulaš-recept,
vepřové maso recepty gulaš,
segedínský guláš z vepřového,
segedinský guláš z vepřových kolen
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
koření gulášové,
sůl,
protlak rajčatový,
paprika čerstvá bílá,
chléb
Komentáře (11)
JENNY-správný guláš se zahušťuje chlebem, mouka do něho vůbec nepatří. To jen tak, abys věděla a plno lidí to právě s tou moukou dělá