Postup přípravy
Krok 1: Na biftečky používáme pouze hlavy houby, které oloupeme, osolíme a opepříme. Vkládáme na rozpálený olej a z obou stran osmažíme. (Nesmí být vypražené, ale vláčné).
Krok 2: Podáváme s chlebem, rohlíkem, ale šly by i s brambory.
Jestliže hlavy obalíme v trojobalu, vyrovnají se řízky telecím.
Jestliže hlavy obalíme v trojobalu, vyrovnají se řízky telecím.
Zveřejněno 17. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Biftečky z růžovek - masáků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NYlz
Moje poznámka
Biftečky z růžovek - masáků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NYlz
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 26 minutami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 10 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 12 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 12 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 13 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 13 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 14 hodinami
Tématické fráze:
úprava masáků,
recepty z muchomůrky růžovky,
úprava růžovek,
dršková polévka z hub,
dršťková polévka z bedel,
růžovka masák recepty,
příprava masáků,
jak upravit masaky,
masák recept,
recepty z masáků,
dršková polévka z bedel,
jak upravit ruzovky,
úprava růžovky,
ruzovky recept,
ruzovky recepty,
masák úprava,
dršková polévka z bedli,
masák recepty,
masák houba,
masák příprava
Suroviny:
houba růžovka,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (20)
Určitě se chuťově šidíme,ale tebe o bodík neošidím
Ale je to super chuťovčička... +
Yanulko. CHápu tě, Ale chce sebrat prvé o ktrých si myslíš že jsou ty pravé a poradit se s někým zkušeným. A v každěm městě je poradna. Věz stojí to za to obětovat čas na rozpoznání poprvé a pak už to jde samo.
isahu máš pravdu.
Václav