Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 552 kJ / 371 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,76 g |
| Tuky | 35,20 g |
| Vláknina | 5,23 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 343 mg |
| Sůl | 0,91 g |
| Sacharidy | 9,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná ze sojových plátků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7N
Moje poznámka
Roštěná ze sojových plátků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7N
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 13 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 14 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 22 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 23 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno 2. 12. 2025 19:16:03
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Martula před 7 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 9 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 10 hodinami
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 10 hodinami
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 11 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 11 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 11 hodinami
Banánové sušenky
Annanas před 11 hodinami
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
tempech,
tempech recept,
toprecept,
recepty na jídla ze sojového masa,
recepty ze sójového masa,
jak připravit sojové maso,
jak naložit sojové maso,
vypecky ze sojoveho masa,
co je tempech,
rostena ze sojoveho masa,
co to je tempech,
sojové maso recepty dieta,
tempech recepty,
sojové maso složení,
jidla ze sojoveho masa,
tenpech,
recepty tempech,
recept na roštěnou,
sojové maso a dieta,
saitan
Suroviny:
maso sojové,
masox,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
okurky sterilované,
olej
Komentáře (6)
Jo a ty plátky vždy povařím (dejte je do vařící vody již s kořením a solí, jinak se neochutí), je to rychlejší než čekat, až se nacucají, vymačkám, prokrojím a plním, příp. pak zapeču v troubě, jsou chutnější. K tomuhle se fakt dají udělat i knedléky a omáčka z bešamelu jako k ptáčkům. Přeji vám dobrou chuť.