Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 403 kJ / 1 052 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,74 g |
| Tuky | 76,81 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 227 mg |
| Sodík | 249 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 37,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Baklažány umyjeme, poprepichujeme, dáme do rúry asi na 40 min piecť - koža sa zošúverí.
Krok 2: Potom lyžicou obsah baklažánu vyškriabeme, posekáme - tyčovým mixérom rozmixujeme s mliekom.
Krok 3: Osolíme, okoreníme, pridáme pretlačený cesnak.
Krok 4: Víno zmiešame so šľahačkou a pomaly vlejeme do polievky. Servírujeme schladené.
Zveřejněno 31. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studená lilková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g2Yl
Moje poznámka
Studená lilková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g2Yl
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 22 minutami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 46 minutami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hokkaido "halušky"/nočky s brynzou
Kratule před 47 sekundami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 6 minutami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 34 minutami
Bramborová polévka
Kajkajak před 38 minutami
Pizza z rohlíků
zonoro před 1 hodinou
Afrika řezy
hliboka před 1 hodinou
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 2 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 2 hodinami
Tématické fráze:
lilková polévka,
lilkova polevka s bananem,
lilková polévka se sýrem,
lilkové recept,
lilkova polevka#q=lilkova polevka,
lilková polévka,
brokolicová polévka za studena
Suroviny:
baklažán,
mléko,
šlehačka,
víno bílé,
pepř bílý,
česnek,
sůl,
šťáva citronová
Komentáře (3)