Postup přípravy
Krok 1: Nakrájenou mrkev osmažíme na másle. Pak podlijeme vodou a dusíme. Při dušení přidáme sůl, cukr . Měkkou mrkev posypeme polohrubou moukou a zamícháme a vaříme těch 10minut, pak přilijeme trochu mléka. Povaříme asi 2 minuty a je hotovo. Dobrou chuť:-)
Zveřejněno 3. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená mrkev-Rouz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LgV
Moje poznámka
Dušená mrkev-Rouz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LgV
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 1 hodinou
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 4 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 4 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 3 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 3 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 5 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 5 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 6 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 6 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 7 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 8 hodinami
Tématické fráze:
dušená mrkev,
dušená mrkev na kolečka,
dušení mrkev,
recepty z mrkve,
jak dlouho dusit mrkev,
jak dusit mrkev,
dušení mrkve,
dušená mrkev recept,
nejlepší dušená mrkev,
dušená m,
mrkev recepty,
nejlepší recepty z mrkve,
dušená mrkev bez mouky,
recept na dušenou mrkev,
dušena mrkef,
dušená mrkev - nejlepší recepty,
dušená mrkev - nejlepší recepty,
recepty dusena mrkev,
dušená mrkev s masem recept,
dušení mrkev recept
Suroviny:
mrkev,
máslo,
sůl,
cukr,
mouka polohrubá,
mléko
Komentáře (26)