Pstruží filátka na másle
Suroviny
Porce: 1-2 dle velikosti filetu
Nutriční hodnoty
Energie | 2 561 kJ / 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,00 g |
Tuky | 36,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Klasika v přípravě pstruha - lehce ztížená vyfiletováním ryby. Pro manipulaci s opékanou rybou je to sice komplikovanější, ale konzumace je o to pohodlnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 9. 2011 21:16
krásné filátko čučím jak telátko
10. 9. 2010 22:58
U filetování bych určitě přišla o prsty
Fotky jsou nádherné
Indulina28-přepuštěné máslo:když máslo rozpustíš a začne se ti v kastrůlku dělit na tuk a syrovátku(takové bílé)tak ten tuk.Snad jsem to správně popsala
Fotky jsou nádherné
Indulina28-přepuštěné máslo:když máslo rozpustíš a začne se ti v kastrůlku dělit na tuk a syrovátku(takové bílé)tak ten tuk.Snad jsem to správně popsala
9. 9. 2010 07:24
co je to prepustene maslo?
9. 9. 2010 00:38
Ryba na másle je naprostá klasika, takže pro většinu kuchařů a kuchařek nic nového. Fotky máš Colombo krásné.
8. 9. 2010 22:58
Krasne, +8
8. 9. 2010 20:57
8. 9. 2010 20:19
+1
8. 9. 2010 20:03
Otíku, pstruh je jedna z nejlepších ryb u nás doma, tak nemám co řešit, než ti dát 6.bod
8. 9. 2010 19:55
Nádhera
8. 9. 2010 19:00
8. 9. 2010 18:30
pstruha jó,to já ráda
8. 9. 2010 18:14
Ty brambůrky vypadají úúúžasně... No a rybka, ta samozřejmě taky...
+
+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 3 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 3 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Fit salát
Přidáno před 15 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 5 minutami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 10 minutami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 1 hodinou
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 1 hodinou
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 4 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Další recepty
Tématické fráze: filátko ze pstruha vykostění pstruha filátka ze pstruha filetování pstruha filet z pstruha na masle příprava pstruha na másle s přílohou pstruží filety filátka ze pstruha na másle jak filetovat pstruha pstruh filet na másle filátka z pstruha pstruh filet recept pstruh filety recept pstruh vykostění recept na pstruzí filety filátko ze pstruha recept pstruh recept filé ze pstruha filety z pstruha jak vykostit pstruha
Suroviny: pstruh, sůl, pepř, máslo, limetka, mouka hladká, tymián
Pstruží filátka na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyZk
12 názorů